(၁) မွ်စ္၀ါ အေခ်ာင္းလိုက္ (အေနေတာ္ေလး လွီးထားေပးပါ)
(၂) ၾကက္သြန္နီ (၁) လံုး
(၃) ငပိ (ေရေဖ်ာ္ထားေပးပါ)
(၄) မန္က်ည္းသီးမွည္႕ (ေရေဖ်ာ္ထားေပးပါ)
(၅) ဆီ
(၆) ငရုတ္သီးစိမ္း (စားႏိုင္သေလာက္)
(၇) ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႕
# ပထမဦးစြာ.. ၾကက္သြန္နီနဲ႕ ငရုတ္သီးစိမ္းကို မညက္တညက္ႀကိတ္ေပးပါ.
# အုိးထဲမွာ ဆီထည္႕ၿပီး.. ၾကိတ္ထားတာကို ဆီသတ္ေပးပါ..
# ၾကက္သြန္နဲ႕ငရုတ္သီးစိမ္းႏြမ္းသြားၿပီဆို ငပိေရေဖ်ာ္ထားတာ ထည္႕ၿပီးေမႊပါ..
# ဆူလာလွ်င္ မွ်စ္ လွီးထားတာထည္႕ၿပီး ေရနည္းနည္းထပ္ထည္႕ကာ အဖံုးဖံုးၿပီး မွ်စ္ႏူးေအာင္တည္ပါ.
# မွ်စ္ႏူးလွ်င္ မန္က်ည္းသီးမွည္႕ ေဖ်ာ္ထားတာထည္႕ၿပီး.. ဆီျပန္လာလွ်င္ အရသာျမည္းၿပီး ဆား၊
အခ်ိဳမႈန္႕ ထည္႕ကာ ေမႊေပးပါ...
# နံနံပင္ရွိလွ်င္ နံနံပင္ အုပ္ကာ စားသံုးလို႕ရပါၿပီ...
ရွလြတ္... မွ်စ္၀ယ္ၿပီး ခ်က္စားဦးမွ :D
ReplyDeleteခ်က္စား candy ေလးေရ... မိုးေအးေအးေလးနဲ႕ ခ်ဥ္ငံစပ္ေလး :)
Delete