Thursday, 16 August 2012

ဂ်ံဳပူတင္း

ဒီဂ်ံဳပူတင္းေလးကေတာ့ http://evy-foodlover.blogspot.sg/search/label/Pudding ရဲ႕နည္းအတိုင္းေလးကို ႏွစ္ေယာက္စာပဲလုပ္တာမို႕လို႕ အခ်ိဳးေတြအားလံုးကို တ၀က္ပဲထည္႕လိုက္ပါတယ္...  မုန္႕အေပၚယံေလး မညီတာရယ္... အခ်ိဳေပါ့ေနတာရယ္ ကလြဲရင္ စားလို႕ေကာင္းပါတယ္လို႕ အမိ်ဳးသားကေျပာပါတယ္...

4 comments:

  1. That recipe is for Faluda sis yay :)
    ma ei thet

    ReplyDelete
    Replies
    1. ဟုတ္အမ... ေနာက္တခါ ထပ္လုပ္စားၾကည္႕အံုးမယ္.. ေက်းဇူးေနာ္ မအိသက္...

      Delete
  2. လာၾကည္႔ျဖစ္ပါတယ္ မန္႔မန္႔ေလးေပးရတာခက္လို႔ၾကည္႔ျပီးဘဲျပန္သြားပါျပီ

    ReplyDelete
    Replies
    1. အမေရ.. လာလည္တာေက်းဇူးပါ.. comment ေပးရတာ ဘယ္လိုခက္တာလဲေျပာျပေပးပါေနာ္အမ.. ညီမက အခုမွ blog စလုပ္ေတာ့ေလ.. သိပ္နားမလည္ဘူးျဖစ္ေနလို႕ပါအမ..

      Delete