ဒီဂ်ံဳပူတင္းေလးကေတာ့
http://evy-foodlover.blogspot.sg/search/label/Pudding ရဲ႕နည္းအတိုင္းေလးကို ႏွစ္ေယာက္စာပဲလုပ္တာမို႕လို႕ အခ်ိဳးေတြအားလံုးကို တ၀က္ပဲထည္႕လိုက္ပါတယ္... မုန္႕အေပၚယံေလး မညီတာရယ္... အခ်ိဳေပါ့ေနတာရယ္ ကလြဲရင္ စားလို႕ေကာင္းပါတယ္လို႕ အမိ်ဳးသားကေျပာပါတယ္...
That recipe is for Faluda sis yay :)
ReplyDeletema ei thet
ဟုတ္အမ... ေနာက္တခါ ထပ္လုပ္စားၾကည္႕အံုးမယ္.. ေက်းဇူးေနာ္ မအိသက္...
Deleteလာၾကည္႔ျဖစ္ပါတယ္ မန္႔မန္႔ေလးေပးရတာခက္လို႔ၾကည္႔ျပီးဘဲျပန္သြားပါျပီ
ReplyDeleteအမေရ.. လာလည္တာေက်းဇူးပါ.. comment ေပးရတာ ဘယ္လိုခက္တာလဲေျပာျပေပးပါေနာ္အမ.. ညီမက အခုမွ blog စလုပ္ေတာ့ေလ.. သိပ္နားမလည္ဘူးျဖစ္ေနလို႕ပါအမ..
Delete