Tuesday 14 August 2012

ကိုရီးယားအစားအေသာက္

ညီမေလး Qu Te ေရ.. ဒီအႏွစ္ဗူးေလးက “မ“ တို႕ ကိုရီးယားအလည္သြားတုန္းက ကိုရီးယားထမင္းသုပ္စားတဲ့ အႏွစ္ထင္ၿပီး ၀ယ္လာခဲ့တာ... လုပ္စားၾကည္႕ေတာ့ ပဲငပိအရသာျဖစ္ေနတယ္.. အဲဒါ ဘာလုပ္စားတာလဲညီမေလး.. ကိုရီးယားလိုပဲေရးထားေတာ့ နားမလည္ဘူးျဖစ္ေနတယ္... ဒီအႏွစ္ဗူးေလးနဲ႕ လုပ္စားလို႕ရတဲ့ ဟင္းတင္ေပးပါအံုးေနာ္... ေက်းဇူးပါေနာ္..

2 comments:

  1. ျပန္ေျပာတာ ေနာက္က်သြားရင္ ေဆာရီးေနာ္ ေဘဘီေလး
    က်ဴတီ သိသိခ်င္း ရွာျပီး လိုက္လာတာ :))

    အဲဒီ႔ ဘူးက ပဲငပိအႏွစ္အေကာင္းစားပါ
    $10 ေလာက္ရွိမယ္
    အသင္႔စားလို႔လည္းရသလို
    ...ကိုယ္႔စိတ္ၾကိဳက္ အရသာျပင္ျပီး စားသံုးလို႔လည္း ရတယ္

    http://www.qutekitchen.com/2012/06/soy-bean-sauce.html
    ဒီ လင္႔မွာ ေျပာထားသလို အသားကင္ ထမင္းနဲ႔ တြဲစားလို႔လည္း ရတယ္

    http://www.qutekitchen.com/2012/06/blog-post_02.html
    အရည္ေသာက္ဟင္းအျဖစ္လည္း သံုးလို႔ရပါတယ္

    အခု ေဘဘီ၀ယ္ထားတဲ႔ ပဲငပိဘူး အခ်ိဳမ်ားလား....
    အခ်ိဳဓာတ္မ်ားရင္ ဟင္းခ်ိဳေသာက္လို႔မေကာင္းပါဖူး
    ပဲငပိထဲမွာ အစပ္ အငံ အခ်ိဳ သံုးမ်ိဳးရွိေသးတာမို႔
    အရသာကို ျမည္းၾကည္႔ ျပီး မခ်ိဳရင္ ဟင္းခ်ိဳခ်က္ေသာက္လို႔ရပါတယ္

    အသားကင္ ထမင္းထုပ္အျဖစ္ ပဲငပိအႏွစ္ျပဳလုပ္ျပီး စားသံုးရတာေတာ႔ ေသခ်ာပါေနာ္
    အားမနာနဲ႔ေနာ္ မရွင္းရင္ ထပ္ရွာေပးမယ္ :))


    ခင္တဲ႔
    က်ဴတီ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ျပန္ေျပာတာ မေနာက္က်ပါဘူး ညီမေလး QT ေရ...အခုလို ျပန္ေျပာေပးပါ အရမ္းကို ေက်းဇူးတင္ပါတယ္... မႏွစ္ကသြားကတည္းက၀ယ္ထားၿပီး ဘာလုပ္စားရမွန္းမသိျဖစ္ေနတာ.. ပဲငပိက အငန္ဓာတ္ ပိုမ်ားပါတယ္... အခုေျပာထားတဲ့ နည္းလမ္းေလးေတြနဲ႕ စမ္းခ်က္ၾကည္႕ေတာ့မယ္...စမ္းခ်က္ၾကည္႕လို႕ အဆင္ေျပရင္ အျမည္းပို႕လိုက္မယ္ေနာ္... :P

      ခင္တဲ့..
      baby

      Delete