Tuesday, 21 August 2012

ငါးကို မ်ိဳးစံု bake မယ္...

ဒါကေတာ့ ရံုးပိတ္ရက္ မွာ အမ်ိဳးသားကိုယ္တုိင္ redsnapper ကို ၾကက္ဥ နဲ႕ alumunim foil ထုပ္ၿပီး bake တာပါ.
ဒါကေတာ့ ရံုးပိတ္ရက္ မွာ အမ်ိဳးသားကိုယ္တုိင္ တီလားပီးယားငါးကို ၾကက္သြန္နီ၊ ပန္းငရုတ္ပြ အနီ၊ သံလြင္ဆီနဲ႕ bake တာပါ..
ဒါကေတာ့ ရံုးပိတ္ရက္ မွာ အမ်ိဳးသားကိုယ္တုိင္ တီလားပီးယားငါးကို ၾကက္သြန္နီ၊ ပန္းငရုတ္ပြ အနီ၊ သံလြင္ဆီနဲ႕ bake တာပါ
ဒါကေတာ့ seabass ငါးကို ဗန္းမွာ aluminum ခင္းၿပီး စတီးစင္ေလးနဲ႕ bake တာပါ..
ဒါကေတာ့ whitefish fillet ကို မွ်စ္၊ ငရုတ္ပြအစိမ္းႏွင့္အနီ၊ မုန္လာဥနီ တို႕ကို ဖန္ပန္းကန္အလံုပိတ္နဲ႕ bake တာပါ..
ဒါကေတာ့ seabass ငါးကို အာလူး၊ မုန္လာဥနီတို႕နဲ႕ ဖန္ပန္းကန္အလုံပိတ္နဲ႕ bake တာပါ။

4 comments:

  1. ကန္ဒီအႀကိဳက္ဆုံးက ငါး...
    မခ်က္တတ္ဆုံးကလည္း ငါး >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. “မ“ လည္း သိပ္မခ်က္တတ္ပါဘူး... စိတ္ကူးထဲေပၚသလို ေလွ်ာက္လုပ္တာ.. ေနာက္တေခါက္ဆို ပံုျပန္ၾကည္႕ရတာ.. ဘယ္လိုလုပ္တာလဲလို႕...အဲလိုေတာ္တာ..:P

      Delete
  2. စားခ်င္စရာႀကီးေတြ ရွလြတ္ o.O

    ReplyDelete
    Replies
    1. လာစားပါရွင္... လာလည္တာ ေက်းဇူးပါေနာ္...

      Delete