Wednesday, 19 September 2012

Egg Tart

Oven ထဲ မထည္႕မွီ
Oven ထဲမွ ထုတ္ၿပီးကာစ
ေအးသြားေသာအခါ
မေန႕က Egg tart လုပ္စားျဖစ္တယ္.. Evy's kitchen ရဲ႕ နည္းေလးအတိုင္းကို ႏွစ္ေယာက္စာ ၅ ခုပဲ လုပ္ခ်င္တာေၾကာင့္ အခ်ိဳးကို တ၀က္ပဲ လုပ္လိုက္တာ... အခုလို ၅ ခု ရပါတယ္.. စားလို႕အရမ္းေကာင္းတဲ့ egg tart ေလးပါ.. လုပ္နည္းေလးကို စိတ္ရွည္လက္ရွည္ share ေပးတဲ့ Evy's Kitcken ကိုအရမ္းေက်းဇူးတင္ပါတယ္..

9 comments:

  1. ညီမေရ အဆင္ေၿပတယ္လုိ႔ၾကားရတာ အရမ္း၀မ္းသာပါတယ္

    ReplyDelete
    Replies
    1. ညီမလည္း ကိုယ္ႀကိဳက္တဲ့မုန္႕ေလး ကိုယ့္ကိုယ္တိုင္ လုပ္လို႕ ေအာင္ျမင္ေတာ့ ေပ်ာ္ေနတာပဲ... ေက်းဇူးပါေနာ္ အမ..:)

      Delete
  2. ေတာ္တယ္ေတာ႕ စားခ်င္တယ္ သီတာ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ခ်ီးက်ဴးတာေက်းဇူးပါ မသီတာ.. လုပ္ရတာခက္မယ္လို႕ ထင္ရေပမဲ့ လြယ္ပါတယ္.. စားလို႕လည္းေကာင္းတယ္.. တခါေလာက္ စမ္းလုပ္ၾကည္႕အံုးေနာ္..

      Delete
  3. Egg Tartဆိုအရမ္းၾကိဳက္တယ္။မမကဟင္းခ်က္နည္းေတြေရးတာမ်ားတယ္ေနာ္။ၚ:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. “မ“ လည္း egg tart အ၇မ္းႀကိဳက္တယ္ညီမေလး.. “မ“ ရဲ႕အလုပ္က ဟင္းခ်က္တဲ့အလုပ္ပဲရွိတာကိုးညီမေလးရဲ႕.. ခရီးသြားခဲ့တာေတြေရးဖို႕က်ေတာ့.. သြားတုန္းက blog မလုပ္ေသးဘူးဆိုေတာ့. မွတ္မွတ္သားသားသိပ္မရွိဘူးေလ... ျဖစ္ညွစ္ၿပီးေတာ့ ျပန္စဥ္းစားေနပါတယ္.. ခရီးသြားခဲ့တာေလးေတြ ေရးဖို႕.. အားေပးတာ ေက်းဇူးပါေနာ္..

      Delete
    2. မမဘေလာ့ဂ္ကိုေရာက္ၿဖစ္ပါတယ္။ကြန္.မန္.တာဝင္မေပးျဖစ္တာ။ေကာ္နက္ရွင္းေၾကာင့္ေလ။
      Ahthuထဲမွာေတာ့လင့္ခ်ိတ္ထားပါတယ္။:)

      Delete
  4. Egg tart လုပ္နညး္ေလးလာေလ႔လာသြားပါတယ္..
    စားလဲစားသြားတယ္ေနာ္... :P
    အိမ္မွာက 0ven မရွိေတာ႔ ဆုိင္မွာပဲ၀ယ္စားရတယ္ေလ.. ေဘဘီလုပ္ထားတဲ႔ပံုေလး
    ၾကည႔္ပီးသေရက်လာလုိ႔ ၀ယ္စားၿဖစ္အံုးမယ္ထင္ပါတယ္..
    ခင္မင္တဲ႔
    ပူးပူး

    ReplyDelete
    Replies
    1. ႀကိဳက္သေလာက္သာစားသြားပါ ပူးပူးေရ.. အားေပးတာေက်းဇူးပါေနာ္...

      Delete