ပံု
ၾကက္သြန္နီကို မထူမပါးလွီး၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို ေလးစိတ္စိပ္၊ ငရုတ္သီးစိမ္းကို တျခမ္းျခမ္း.... အရင္ဆံုးၾကက္သြန္နီကို ဆီသတ္၊ ႏြမ္းလာၿပီဆို... ဆႏြင္းမႈန္႕၊ ငရုတ္သီးအစိမ္းမႈန္႕ထည္႕.. အနံ႔ေမႊးၿပီဆို ပဲငပိ၊ .. ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႕ထည္႕ေမႊ၊ က်က္ၿပီဆိုလွ်င္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည္႕၊ ငရုတ္သီးစိမ္းထည္႕ အဖံုးအုပ္.. က်က္ၿပီဆိုလွ်င္ နံနံပင္အုပ္ကာ စားလို႕ရပါၿပီ... |
မနက္ေစာေစာသေရက်တယ္ေဘဘီေ၇ သီတာ
ReplyDeleteအမ်ားႀကီးစားသြားေနာ္ မသီတာ...
Deleteအကုန္ၾကိဳက္တယ္ မမေရ...
ReplyDeleteလာအားေပးတာေက်းဇူးပါ ခ်စ္စံအိမ္ေရ...
ReplyDelete